Στοιχεία βιβλίου

 • Ημ. έκδοσης : 11/05/2015
 • Σελίδες : 464
 • ISBN : 978-960-559-014-7
 • Μορφή eBook : EPUB
 • Για ηλικίες : 18+
 • Μετάφραση : Σωτήρης Δεσπότης

14.40 €   7,20 €

Αγοράστε το βιβλίο

Παράδοση μέσα σε 48 ώρες
Δωρεάν μεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 19,5 €


12,99 €

Αγοράστε το e-book

Άμεσα διαθέσιμο για download | Άμεση παράδοση

ΘΑΥΜΑΤΑ

ERIC METAXAS


Λίγα λόγια για το βιβλίο

Τι είναι τα θαύματα και γιατί τόσοι άνθρωποι πιστεύουν σε αυτά; Τι μας λένε για τον εαυτό μας; Και τι γίνεται με τις εμπειρίες που δεν μπορούμε να εξηγήσουμε; Ο Έρικ Μεταξάς αποδεικνύει με συγκλονιστικό τρόπο ότι γίνονται θαύματα. Προσεγγίζει το θέμα με τη σοβαρότητα και τον σεβασμό που του αρμόζει, και παραθέτει από συζητήσεις περί συμβατότητας μεταξύ πίστης και επιστήμης μέχρι και συγκεκριμένα περιστατικά για θαύματα που έχουν αναφερθεί. Ένα βιβλίο για τη δύναμη της πίστης.
 
ΕΡΙΚ ΜΕΤΑΞΑΣ

ΕΡΙΚ ΜΕΤΑΞΑΣ

Ο ΕΡΙΚ ΜΕΤΑΞΑΣ γεννήθηκε το 1963 στην Αστόρια της Νέας Υόρκη από Έλληνα πατέρα και Γερμανίδα μητέρα. Τα βιβλία του έχουν σκαρφαλώσει στις πρώτες θέσεις της λίστας των New York Times και έχουν μεταφραστεί σε πάνω από 20 γλώσσες. Κάθε χρόνο παρακολουθούν τις ομιλίες του δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι στην Αμερική αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι ιδρυτής και οικοδεσπότης του Socrates in the City, της σειράς συζητήσεων πάνω «στη ζωή, τον Θεό και άλλα μικρά ζητήματα», στις οποίες έχουν συμμετάσχει γνωστές προσωπικότητες από όλους τους χώρους. Είναι λέκτορας στο King’s College της Νέας Υόρκης, όπου διαμένει με τη σύζυγο και την κόρη του.


Άλλα βιβλία του/της συγγραφέα/ως
 • ΓΙΩΡΓΟΣ
  4.00 στα 5

  Όποιος βρίσκει ενδιαφέρον το θέμα των θαυμάτων και του εάν αυτά συμβαίνουν, θα βρει πολύ καλό και πειστικό αυτό το βιβλίο που αναφέρει πολλά παραδείγματα θαυμάτων. Σε κάνει να πιστέψεις στα θαύματα και να δεις όλη τη ζωή σαν ένα θαύμα, γιατί πράγματι η πιθανότητα να υπάρξει ζωή στον πλανήτη μας ήταν μία στη δεκάτη πεντηκοστή, δηλαδή δίπλα από το ένα βάλτε πενήντα μηδενικά. Κι όμως αυτό συνέβη. Δείχνει πως η επιστήμη δεν είναι αντίθετη και δεν πρέπει να είναι αντίθετη απέναντι σε κάποια μεταφυσικά πράγματα. Η μεταφυσική είναι πέρα από τις επιστήμες και το ένα δεν είναι υποχρεωτικό να αναιρεί το άλλο. Είναι συνέχειες και εκεί που δεν μπορεί να απαντήσει το ένα, αναλαμβάνει να δώσει εξηγήσεις το άλλο. Το ιδανικότερο είναι να πηγαίνουν μαζί, γιατί πράγματι συμβαίνουν κάποια περιστατικά που δεν μπορούν να εξηγηθούν με λογικό τρόπο και γιατί, αν απορρίψεις κάποιο απ' τα δύο, περιορίζεσαι σημαντικά ως άνθρωπος. "Πίσω από πολλά τυχαία γεγονότα και περίεργες συγκυρίες και όχι μόνο, μήπως κρύβεται ο Θεός;" με έκανε να αναρωτηθώ... Όντως, κάπως έτσι πρέπει να είναι...

 • Geo
  4.00 στα 5

  Καταπιάνεται με ένα πολύ σημαντικό ζήτημα που απασχολεί όλους μας!!! Σίγουρα θα το πάρω και ελπίζω να με φωτίσει!

 • VAS
  5.00 στα 5

  Πολύ ενδιαφέρον!!!